Warning: Declaration of ET_Theme_Builder_Woocommerce_Product_Variable_Placeholder::get_available_variations() should be compatible with WC_Product_Variable::get_available_variations($return = 'array') in /home/rita7155/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/frontend-builder/theme-builder/WoocommerceProductVariablePlaceholder.php on line 8
Wikkeljurk - Rita Fashion

Home > Jurken  >  Wikkeljurk Mieneke

Mieneke Wikkeljurk

Een mooie wikkeljurk met een wijder vallende rok. Dit model staat heel veel vrouwen erg mooi. De taillering zit in de strik ceintuur. Je kunt de jurk daardoor zelf wijder en strakker maken. Je kunt er ook voor kiezen de strik ceintuur voor de buitenkant onzichtbaar te maken door de strik aan de binnenkant te bevestigen. Er zijn 2 verschillende lengtes beschikbaar, op kniehoogte en een stukje onder de knie. Ook zijn er 2 verschillende mouwen te bestellen, een korte mouw en een lange mouw. De stof heeft een GOTS certificaat.

Specificaties

Materiaal 98% Katoen
2% Elasthaan
Wasinstructie Wassen op 40° C met anti kreuk programma
Productie Nederland
Duurzaamheid GOTS inkten

Productie

De productie vindt plaats in Nederland door vakbekwame kleermakers. De leiding berust bij Ali Bacak. Ali kan uren vertellen over stoffen, naalden en stiksels. Het atelier werkt niet alleen voor RITA maar ook voor andere Nederlandse en Internationale modeontwerpers.

Meer informatie >

Personaliseren

Configureer hieronder jouw eigen jurk

Eigen dessin aanleveren?

Al onze jurken worden speciaal op maat gemaakt en gedrukt. Wilt u een eigen dessin of heeft u vragen over het model? Neem gerust contact met ons op
Professionele dessins vindt u op patternbank.com

Contact

Zijn er nog vragen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

et-

Nu ook te koop in Utrecht!

Alle modellen

Rita

A-lijn jurk

Ans

Blousejurk

Mieneke

Wikkeljurk

Rafaëla

Rechte jurk

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Wil je weten wanneer we in jouw regio een verkooppunt openen? Mis niets van de nieuwtjes van Rita Fashion en schrijf je in voor de nieuwsbrief (4x per jaar).

You have Successfully Subscribed!