Warning: Declaration of ET_Theme_Builder_Woocommerce_Product_Variable_Placeholder::get_available_variations() should be compatible with WC_Product_Variable::get_available_variations($return = 'array') in /home/rita7155/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/frontend-builder/theme-builder/WoocommerceProductVariablePlaceholder.php on line 8
Blousejurk - Rita Fashion

Home > Jurken  >  Ans Blousejurk

Ans Blousejurk

Jurk Ans is een wat sportiever model; een overhemdjurk. Er zit dus een rugpas in, en de mouwen hebben een mouwsplit en manchetten. Aan de voorkant een lange rij met kleine knoopjes. Uiteraard ontbreken de kraag en staander niet. Dit model is in 2 lengtes en mouwlengtes leverbaar. Dit model wordt in 100% bamboo stof uitgevoerd. Bamboo heeft bijzondere eigenschappen wat het tot een ideale stof maakt: het draagt comfortabel en is biologisch afbreekbaar, dus duurzaam. De stof is niet elastisch, daarom is dit een wat ruimer vallend ontwerp.

Specificaties

Materiaal Bamboo
Wasinstructie Wassen tot 30° C
Productie Nederland
Duurzaamheid 100% biologisch

Productie

De productie vindt plaats in Nederland door vakbekwame kleermakers. De leiding berust bij Ali Bacak. Ali kan uren vertellen over stoffen, naalden en stiksels. Het atelier werkt niet alleen voor RITA maar ook voor andere Nederlandse en Internationale modeontwerpers.

Meer informatie >

Personaliseren

Configureer hieronder jouw eigen jurk

Eigen dessin aanleveren?

Al onze jurken worden speciaal op maat gemaakt en gedrukt. Wilt u een eigen dessin of heeft u vragen over het model? Neem gerust contact met ons op
Professionele dessins vindt u op patternbank.com

Contact

Zijn er nog vragen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

et-

Nu ook te koop in Utrecht!

Alle modellen

Rita

A-lijn jurk

Ans

Blousejurk

Mieneke

Wikkeljurk

Rafaëla

Rechte jurk

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Wil je weten wanneer we in jouw regio een verkooppunt openen? Mis niets van de nieuwtjes van Rita Fashion en schrijf je in voor de nieuwsbrief (4x per jaar).

You have Successfully Subscribed!