Warning: Declaration of ET_Theme_Builder_Woocommerce_Product_Variable_Placeholder::get_available_variations() should be compatible with WC_Product_Variable::get_available_variations($return = 'array') in /home/rita7155/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/frontend-builder/theme-builder/WoocommerceProductVariablePlaceholder.php on line 8
Hoe werkt het? - Rita Fashion

Hoe werkt het?

Een jurk die uniek en duurzaam is.

Jurken kun je overal kopen, maar bij Rita maken we het echt uniek en duurzaam. Daar gaan we heel ver in. Elke klant krijgt een gratis Personal Shopper. Want er valt veel te kiezen. Elke jurk wordt op uw wensen aangepast. En ook de kleur, het dessin of bijvoorbeeld de mouwlengte. De stoffen zijn van natuurlijk materialen zoals katoen (bijvoorbeeld met GOTS certificaat) of bamboo. Laat je adviseren en stel samen met de Personal Shopper jouw perfecte jurk samen.

Om het opmeten makkelijker te maken kun je je voor €10,00 euro laten opmeten in onze ateliers. Bij aankoop van een jurk krijg je dit bedrag weer terug.

Het bedenken en tekenen van de modellen en dessins, het produceren van de stof en het naaien in de ateliers gebeurt allemaal in Nederland. Iedereen ontvangt een eerlijk loon en er wordt duurzaam gewerkt. De levertijd is meestal vijf weken. Elke jurk heeft een eigen uniek ID nummer, wat ook terug te vinden is op het label.

Heb je toch nog vragen? Laat het ons weten. We beantwoorden ze graag.

FAQ

Veelgestelde vragen

Hoe kan maatwerk in Nederland zo goedkoop zijn?
RITA werkt met de nieuwste software en druktechnieken om zoveel mogelijk tijd te besparen in het ontwerp en productieproces.
Kan ik mijn jurk retour sturen?
Uw jurk is uniek samengesteld en hand gemaakt. Speciaal voor u. Deze maatwerk producten kunt u niet retour sturen. Mocht u ondanks het maatwerk niet tevreden zijn of en vraag hebben, neem dan contact met ons op. Dan zoeken we samen een oplossing.
Waarom is de levertijd zo lang?
De productie start na uw bestelling. Pas op dat moment wordt de stof voor uw jurk geproduceerd. De stof wordt daarna in een professioneel proces gewassen en gedroogd. Dat proces duurt een paar dagen. Als de stof helemaal gereed is, maakt het atelier in Nederland uw maatwerk jurk. De levertijd is daardoor gemiddeld 3 weken. De gekozen werkwijze voorkomt verspilling van ongebruikte stof en verspilling van onverkochte voorraden. Zo draagt u bij aan een duurzame mode industrie. We werken eraan om de levertijd in de toekomst te verkorten.
Waarom is een duurzame mode industrie nodig?
Op dit moment worden in Nederland miljoenen kledingstukken onverkocht weggegooid. Veel kledingkasten hangen vol met ongedragen kleding. Daarom ondersteunt RITA de  #30wears gedachte. Dit betekent dat je bij elk kledingstuk dat je koopt, nadenkt of je het 30 keer gaat dragen. De “kosten per keer dragen” bepaalt dan mede of je een economisch verantwoorde aankoop gaat doen. Een kledingstuk van 14 euro dat je 2x draagt kost 7,00 euro per keer. Een kledingstuk van 200 euro dat je 30x draagt kost 6,70 euro per keer en is daarmee een economisch betere keuze.
Kan ik ook ontwerpen voor RITA?
Ja dat kan. Heeft u interesse om modellen of dessins te ontwikkelen voor RITA dan kunt u contact opnemen via het contactformulier.
Zijn de stoffen van RITA duurzaam?
RITA kiest zoveel mogelijk voor verantwoorde stoffen zoals GOTS gecertificeerde stoffen en duurzame stoffen zoals Bamboo. Ook de drukinkten zijn zoveel als mogelijk GOTS gecertificeerd.
Kan ik de jurk ook passen?
Niet van elke jurk is elke maat beschikbaar in pasvorm. Vraag naar de mogelijkheden.
Kan ik zelf een dessin aanleveren?
Ja, neem vooraf contact op via het contactformulier. Mooie en professionele kleding dessins kunt u aankopen op https://patternbank.com/
Waarom zijn kleuren onder voorbehoud?
Op uw (computer)scherm zijn kleuren anders dan de kleuren op stof. Zelfs per stof kunnen kleuren verschillen. Kleuren zijn daarom altijd onder voorbehoud van het definitieve resultaat.
Waar is RITA te koop?
In de webshop online en op markten en pop-up stores.
Ik twijfel over mijn maten, kan ik me laten opmeten door RITA?

Ja, je kunt jouw maten laten opmeten bij de verkooppunten of via het contact formulier een afspraak maakt in het atelier in Tilburg.

Kan ik de jurk nog meer laten aanpassen dan de keuzes in de webshop? Een andere zoom, andere manchetten enz enz.
Ja, voor extra maatwerk wensen neem contact op via het contactformulier.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Wil je weten wanneer we in jouw regio een verkooppunt openen? Mis niets van de nieuwtjes van Rita Fashion en schrijf je in voor de nieuwsbrief (4x per jaar).

You have Successfully Subscribed!