Warning: Declaration of ET_Theme_Builder_Woocommerce_Product_Variable_Placeholder::get_available_variations() should be compatible with WC_Product_Variable::get_available_variations($return = 'array') in /home/rita7155/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/frontend-builder/theme-builder/WoocommerceProductVariablePlaceholder.php on line 8
Algemene voorwaarden - Rita Fashion

Algemene voorwaarden

Algemene bedrijfsgegevens

Statutaire naam: Rita Fashion

Vestigingsadres: Stadhouderslaan 99 te Montfoort

Telefoonnummer: 06 44 213615

E-mailadres: info@rita.nl

KvK-nummer: 72153490

 

Toepasselijkheid

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elk aanbod van Rita Fashion. Bij het doen van een bestelling gaat u akkoord met deze voorwaarden.

 

De prijs

De prijzen van producten van Rita Fashion zijn inclusief 21% BTW.

 

Betaling

Betaling vind vooraf plaats via iDeal of betaling vind plaats onder rembours. Bij betaling onder rembours worden extra kosten in rekening gebracht.

 

Levering

Bestellingen worden binnen Nederland aangetekend verzonden met PostNL.

Gegeven levertermijnen zijn indicatief. Aan eventuele genoemde termijnen kunnen geen rechten ontleent worden. Overschrijding van een termijn geeft geen recht op schadevergoeding.

 

Herroepingsrecht

Alle producten van Rita Fashion worden volgens de gewenste specificaties van de klant vervaardigd. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

 

Klachtenregeling

Klachten kunnen per email gemeld worden op info@rita.nl
Rita Fashion zal altijd proberen klachten naar wederzijdse tevredenheid op te lossen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Wil je weten wanneer we in jouw regio een verkooppunt openen? Mis niets van de nieuwtjes van Rita Fashion en schrijf je in voor de nieuwsbrief (4x per jaar).

You have Successfully Subscribed!