Warning: Declaration of ET_Theme_Builder_Woocommerce_Product_Variable_Placeholder::get_available_variations() should be compatible with WC_Product_Variable::get_available_variations($return = 'array') in /home/rita7155/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/frontend-builder/theme-builder/WoocommerceProductVariablePlaceholder.php on line 8
Leuke jurk met fijne bamboo-stof - Rita Fashion

Bamboo is echt heel fijn om te dragen. Ik kende het niet, maar het is zacht en het zit gewoon heel lekker. Ik ben fan van bamboo geworden.
Mijn blousejurk is best heftig omdat ik voor grote oranje bloemen heb gekozen. Het is uitgepakt zoals ik bedacht had. Nou moet ik zeggen dat het atelier zelf met de idee├źn kwam. Ik hoefde gelukkig niet zelf de details te bedenken. Het atelier stelde effen manchetten voor en ook om te kiezen voor de bloemen in mini print op de rij met knoopjes en de kraag. Dat staat inderdaad heel leuk en had ik zelf niet kunnen bedenken.
Ik kan dit avontuur aan iedereen aanbevelen.
Succes ermee.

Ans

 
Reactie Rita.nl: we hebben de jurk naar jou vernoemd als eerste drager!

Ook je eigen dessin aanleveren? Stuur je bestand naar het atelier.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Wil je weten wanneer we in jouw regio een verkooppunt openen? Mis niets van de nieuwtjes van Rita Fashion en schrijf je in voor de nieuwsbrief (4x per jaar).

You have Successfully Subscribed!