Warning: Declaration of ET_Theme_Builder_Woocommerce_Product_Variable_Placeholder::get_available_variations() should be compatible with WC_Product_Variable::get_available_variations($return = 'array') in /home/rita7155/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/frontend-builder/theme-builder/WoocommerceProductVariablePlaceholder.php on line 8
Welk model staat bij mij? - Rita Fashion
Rita heeft op dit moment vier modellen

A-lijn

Overslag jurk

Rechte jurk

Blouse jurk

 

Elk van deze modellen passen bij één of meerdere ‘figuren’. Probeer uit wat bij je past.

Peer

Als je figuurtype de peer is, zit er meer gewicht aan de onderkant van je lichaam dan aan de bovenkant. De onderkant is vaak breder dan de bovenkant. Als je het geheel meer in balans wilt brengen kun je meer volume aan de bovenkant creëren.

A-lijn rokjes en hoge tailles flatteren jouw figuur.

Zandloper

Je hebt een mooie taille! Het enige wat je moet doen is jouw natuurlijke lichaamsvorm accentueren. Dat betekent dat je het niet moet gaan verbergen. Kies dus voor een mooi getailleerd jurkje.

Recht

Als je een recht figuurtype hebt loopt de boven- en onderkant van je lichaam gelijk aan elkaar. Je hebt geen taille, deze zul je dus zelf moeten creëren. Een taille creëer je door getailleerde kleding te dragen.

Om je bovenlichaam wat meer vorm te geven kan je een V-hals dragen. Dit legt de nadruk op je taille.

Prints werken goed bij jouw figuurtype

Appel

Bij de appel zit het volume echt in het midden van je lichaam. Er is geen sprake van een taille. Je kunt je lichaam optisch in balans brengen door volume bij je schouders aan te brengen.

Draag een top met een drukke print.

Draag geen kleding die strak valt rondom de buik. Door los vallende tops te dragen creëer je de illusie dat daaronder wel een taille zit.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Wil je weten wanneer we in jouw regio een verkooppunt openen? Mis niets van de nieuwtjes van Rita Fashion en schrijf je in voor de nieuwsbrief (4x per jaar).

You have Successfully Subscribed!