Warning: Declaration of ET_Theme_Builder_Woocommerce_Product_Variable_Placeholder::get_available_variations() should be compatible with WC_Product_Variable::get_available_variations($return = 'array') in /home/rita7155/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/frontend-builder/theme-builder/WoocommerceProductVariablePlaceholder.php on line 8
Hoe meet ik mezelf? - Rita Fashion

Onderstaande instructie helpt u om de juiste maatvoering door te geven. Meet nooit over gewone kleren heen. Het meetlint laten aansluiten op het lichaam maar niet te strak.

Borstmaat (A) meten

De borstmaat wordt gemeten over het ‘volste’ gedeelte van de borst. Het meetlint vanaf de rug, onder de oksels naar voren halen en over het volste gedeelte van de borst, rond het lichaam trekken. Zorg ervoor dat het meetlint geheel horizontaal is en dat het meetlint niet te strak getrokken wordt.

Taillemaat (B) meten

De taille is het ‘smalste’ gedeelte van je bovenlijf, gewoon je middel. Je kunt naar een kant buigen om je natuurlijke taillevouw te controleren. Het meetlint vanaf de rug, rond de taille naar voren halen en rond het lichaam trekken. Zorg ervoor dat het meetlint horizontaal is en dat het meetlint niet te strak getrokken wordt.

Heup maat (C) meten

De heupmaat wordt gemeten over het ‘wijdste’ gedeelte van je onderlichaam. Met de voeten naast elkaar, het meetlint vanaf de achterkant over de billen naar voren halen en meten waar de dijen het volst zijn. Zorg ervoor dat het meetlint horizontaal is en dat het meetlint niet te strak getrokken wordt.

Rug lengte (D) meten

Alleen opmeten als je dit in het opmerkingen veld bij de bestelling wilt doorgeven. Normaal gesproken is deze afmeting niet nodig. Kies er alleen voor als je uit ervaring weet, dat dit belangrijk is voor je.

De ruglengte wordt verticaal gemeten vanaf de bovenkant van je nek bij het knobbeltje (de halslijn), recht naar beneden over de ruggengraat tot aan de taille, het smalste gedeelte van je bovenlichaam. Trek het meetlint soepel strak over de rug, rechtstreeks naar de taille, zonder dat het meetlint bobbeld.

Roklengte (E) meten

Standaard en Lang. Iets korter maken kan na afloop van ook nog wel, dus kies bij twijfel voor Lang.

Deze maat wordt gemeten vanaf de taille tot net boven of net onder de knie. Voor een enkelmodel jurk meet u ook vanaf de taille tot aan de enkel, welke lengte jij het prettigst vindt.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Wil je weten wanneer we in jouw regio een verkooppunt openen? Mis niets van de nieuwtjes van Rita Fashion en schrijf je in voor de nieuwsbrief (4x per jaar).

You have Successfully Subscribed!