Warning: Declaration of ET_Theme_Builder_Woocommerce_Product_Variable_Placeholder::get_available_variations() should be compatible with WC_Product_Variable::get_available_variations($return = 'array') in /home/rita7155/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/frontend-builder/theme-builder/WoocommerceProductVariablePlaceholder.php on line 8
Wat een verrassing - Rita Fashion

Hallo,

Wat ik ben ik blij met mijn jurk. Ik heb een bestandje opgestuurd naar Rita met mijn dessin erin; het dessin dat ook op mijn bruiloft overal in verwerkt was. Telkens als ik deze jurk zie word ik weer blij, van alle mooie herinneringen. Wist niet dat dit kon in Nederland. Het basismodel is XS en ik heb mezelf opgemeten. Dat was even lastig maar met de instructie is prima gelukt en het jurkje past perfect. Nogmaals, wat ben ik blij met deze jurk.

Dank jullie wel!

Groetjes,
Willianne

 

Ook je eigen dessin aanleveren? Stuur je bestand naar het atelier.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Wil je weten wanneer we in jouw regio een verkooppunt openen? Mis niets van de nieuwtjes van Rita Fashion en schrijf je in voor de nieuwsbrief (4x per jaar).

You have Successfully Subscribed!